За Нас

ФАРМАГЕН увоз-извоз ДООЕЛ e веледрогерија со седиште во Скопје Македонија, која претставува совршен столб за сите Ваши фармацевтски потреби. Иако новоформирана компанијата има персонал со долгогодишно искуство на ова поле и добро етаблирани контакти низ Европа, Индија, Африка и Блискиот Исток.

Компанијата е целосно лиценцирана за промет со лекови и медицински помагала и може да соработува со веледрогерии од целиот светот. Соработуваме со производители од Европа, САД и Индија. Ни претставува задоволство да ги слушнеме Вашите потреби за да ви ја понудиме нашата најдобра квота. 

Нашите вредности:
Почит за нашите соработници | Агилност и флексибилност | Транспарентност и кредибилитет во бизнис активностите | Страст за нашата работа

Pharmagen © 2021. UKION SHOPS